This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

ORDER TODAY, DELIVERED IN 1 - 2 WORKING DAYS

Verzenden en retourneren

Verzending

Indien je kiest voor verzending thuis of op het werk of servicepunt levering, dan versturen wij je pakketje ten laatste op de volgende werkdag. Deze mag je dan verwachten binnen 3 à 4 werkdagen. Indien vragen, aarzel niet contact op te nemen via info@ikonikboutique.be.0

Onze tarieven

  • België
    • Thuis of op het werk via DPD €7,00
  • Nederland
    • Thuis of op het werk via DPD €8,00

Retourneren

De termijn voor ruilen en retouren van artikelen die aangekocht zijn in de winkel is 7 dagen. Het artikel mag niet gedragen, niet gewassen, niet geretoucheerd zijn en moet het originele prijskaartje bevatten. Retouren kan enkel op vertoon van origineel kasticket. Het bedrag wordt teruggestort op een cadeaubon.

De ONLINE retour kosten zijn steeds voor eigen rekening, wanneer je het item in perfecte staat hebt ontvangen. Dit dient binnen de 14 dagen te gebeuren.

Wanneer dit niet het geval is gelieve ons meteen te contacteren na het aankrijgen van jouw zending, dit binnen de 12 uur. Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je Track & Trace email en code totdat je retour verwerkt is.

 

Wat gebeurt er na dat je jouw pakketje hebt terug gestuurd naar ons?

  • Wij ontvangen jouw pakje.
  • Wij verwerken alle pakjes binnen de 7 à 10 werkdagen.
  • Je krijgt hier dan een automatische e-mail van.

Daarna hebben wij 14 dagen de tijd om uw geld terug te storten. Staat het geld na 14 dagen nog niet op uw rekening? Gelieve ons dan te contacteren via info@ikonikboutique.be

Wanneer u uw order hebt afgerond met Visa of Mastercard dan storten wij hier geen geld op terug. Wij storten steeds het geld terug op een gewone bankkaart.

Verdere vragen? info@ikonikboutique.be

Solden

Aankopen die je hebt gekocht met korting (solden of sales) nemen wij niet terug. Je kan deze ook niet retourneren per post. Wanneer deze artikelen toch terug gestuurd worden; storten wij geen geld terug.

Cart

No more products available for purchase

Your Cart is Empty